A început „Vara Împreună”

Astăzi, 26 iulie 2021, în cadrul parohiei „Sfânta Fecioară Maria Regină”, Iugani, a început mult așteptata și dorita „Vară Împreună”, organizată de către părintele paroh, Petru Blaj, în colaborare cu părintele vicar, Flavian Ciuciu, și cu tinerii din parohie, implicați în calitate de animatori și arbitri.

Începând cu ora 9:00 strigătele pline de bucurie ale copiilor puteau fi auzite de la mare depărtare. După adunarea inițială a început împărțirea echipelor, pe categorii de vârstă desigur, cei mari cu cei mari, cei mici cu cei mici. După împărțire a urmat cateheza. După cateheză echipele s-au îndreptat spre locul de joacă, unde echipele au luptat pentru a aduna cât mai multe puncte.

La terminarea jocurilor, toți copii au revenit la biserică, unde părintele Flavian a celebrat, împreună cu toți copii, Sfânta Liturghie, după finalul cărei toți copii s-au îndreptat spre casele lor. A fost o zi cu adevărat reușită.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.