Pe Isus Mântuitorul

„Pe Isus Mântuitorul, viaţa noastră şi păstorul,
cu iubire să-l cinstim, să-i cântăm, să-l preamărim!
Slava lui e-atât de mare, că nicicând n-am fi în stare,
vredniceşte ca să-i dăm cinstea ce i-o datorăm.”

Cu mare bucurie credincioșii din parohia Iugani s-au adunat împreună în Biserică, Duminică 19 iunie pentru a-i aduce laudă și mulțumire Domnului. Au participat împreună, cu mare entuziasm,  la Sfânta Liturghie celebrată de pr. paroh Petru. După Sfânta Liturghie a urmat precesiunea, cu ocazia sărbătorii „Trupul și Sângele Domnului”, cu Preasfântul Sacrament prin localitate la cele 4 altare pregătite de către credincioșii din comunitate. La această procesiune au participat întreaga comunitate din Iugani, cântând și aducându-i mulțumiri Mântuitorului pentru că ne-a lăsatcel mai prețios dar: sfânta Euharistie, și pentru că a voit să rămână în mijlocul nostru, să ne mângâie, să ne însoțească în călătoria acestei vieți. La procesiune au participat și copii care l-au primit pentru prima dată în sufletul lor pe Isus prezent în sfânta Euharistie, pregătindu-i  calea prin localitate presărând petale de flori.

Îi mulțumim Domnului că și anul acesta ne-a dat prilejul și posibilitatea de a ne aduna împreună pentru a putea organiza procesiunea și de a participa la acest frumos eveniment plin de daruri spirituale.

Pr. vicar Flavian

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.