Am început….

Orice început e marcat de o mare bucurie atât în suflet cât mai ales pe chipuri. Tot la fel s-a întâmplat și Marți, 2 iunie 2019, când s-a dat startul pregătirii animatorilor pentru Vara Împreună de anul acesta.

Orice Vara împreună are în spate multe zile de pregătire a animatorilor, însă aceste zile de pregătire nu pot fi cu adevărat rodnice decât dacă bucuria este prezentă, după cum a fost și Marți pe chipurile celor aproximativ 40 de animatori prezenți pentru a putea pregăti povestea Regelui Leu, care e și tema de anul acesta, rege care îi va învăța pe copii prezenți despre Bucuria de a trăi, despre prudență, cumpătare, tărie prietenie și dreptate. Dar mai ales pentru a pregăti multe jocuri minunate dar nu în ultimul rând catehezele. Căci fără cuvântul lui Cristos nu ne vom putea însuși toate acestea ca adevărați creștini ce suntem.

Bucuria e deja prezentă, pregătirile sunt în toi…așa că ce mai așteptați?

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.