Calea sfintei Crucii din Vinerea Sfânta de la ora 15.00

Care este oare cel mai bun mod prin care îi putem fi alături Domnului, în această zi în care a pătimit, și a murit pentru noi, decât prin a fi alături de el pe Calea sfintei Crucii, exact în acel moment în care a murit pentru noi.

Astfel, Vineri la ora 15.00, ora în care Cristos a murit pe Cruce pentru noi, un mare număr de credincioși, în frunte cu preoți comunității, am făcut Calea Sfintei Crucii pe străzile comunității. Meditațiile de la Calea Sfintei Crucii fiind rostite, atât de tineri din comunitate cât și de adulți.

Dorința tuturor de a-i fi alături Domnului a fost atât de mare încât, nimeni nu a abandonat nici măcar în acea clipă în care un vânt năprasnic ne-a stat împotrivă, în care nori foarte negri se plimbau în jurul satului, amenințându-ne cu prăpădul. Însă cu credința în Domnul în inimi, am continuat și am răzbit.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.