Comemorarea eroilor și a credincioșilor răposați

Ziua Înălțării Domnului a fost o zi cu adevărat înălțătoare și plină de bucurie, atât pentru noi cât mai ales și pentru toți cei care așteaptă rugăciunile noastre dar și dorința ca noi să ne aducem aminte veșnic de ei și de ceea ce ei au făcut pentru noi, de darul unei țări Române unite.

Astfel, Joi, după sfânta Liturghie solemnă de Înălțare a Domnului, cu mic cu mare am plecat în procesiune spre cimitir, pentru a-i comemora pe cei dragi care au plecat de curând din mijlocul nostru. Însă pe drum nu am avut cum să îi uităm pe cei care, prin jertfa vieții lor, ne-au oferit o țară mare, unită și frumoasă de care să ne mândrim mereu.

Momentul comemorării eroilor neamului din comunitatea noastră a avut loc la monumentul dedicat lor din centrul comunității, unde preoți din comunitate au înălțat Domnului un prohod de iertare a păcatelor și a greșelilor lor, pentru a fi primiți în împărăția regelui veșnic. Imediat după, un grup de copii de la clasa a IV-a și de la grădinița din comunitate, ne-au încântat pe noi, dar și memoria lor, cu un scurt moment artistic, ce a inclus cântece și poezii.

După ce am terminat de comemorat eroii neamului din comunitatea noastră, cu toți au continuat drumul spre cimitir pentru a ne ruga pentru cei care au plecat de curând, ori mai de demult, din mijlocul nostru.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.