Duminica Floriilor 2019

Duminică, 14 aprilie 2019, sfânta Liturghie de la ora 11.00, a fost liturghia solemnă din sărbătoarea Duminicii Floriilor.

Cu mare bucurie, mare mulțime de credincioși, printre care și un număr considerabil de tineri, s-au adunat pentru a celebra Intrarea Domnului în Ierusalim. Sărbătoare care marchează și începutul săptămânii sfinte, a pătimirii Domnului.

Tot această zi, a fost una deosebită și pentru tineri comunității noastre fiindcă a fost și ziua lor, din moment ce anul acesta nu va mai avea loc, ziua tineretului la nivel Diecezan și nici Decanal.

Însă, din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să îl întâmpinăm pe Domnul, la intrarea în Biserică și nu la grotă, cum fusese planificat. Intrarea solemnă a fost scoasă în evidență și de tineri comunității care au mers după crucea procesională, ținând ramuri verzi în mâini.

După citirea Patimii Domnului, pe roluri, părintele vicar a ținut o frumoasă predică, care ne-a introdus mai mult în atmosfera săptămânii care va urma, dând la final și două sfaturi foarte utile.

După terminarea sfintei Liturghii, părintele paroh Blaj Petru, le-a prezentat tinerilor rămași în Biserică, mesajul sfântului părinte papa Francisc, dat cu ocazia Zilei Tineretului de la Panama de anul acesta.

 

 

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.