La Mulți Ani…mama!

La Mulți Ani ție dragă mamă, care mă iubești atât de mult!

La Mulți Ani ție dragă mamă, care nu te-ai îndepărtat de mine când am fost bolnav ci mai îngrijit ca să mă fac din nou bine.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care nu m-ai lăsat singur când alți au făcut-o!

La Mulți Ani ție dragă mamă, care ai avut grijă de mine când singur nu puteam.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care mi-ai dat sfaturi și îndemnuri, chiar și atunci când eu eram prea încrezut ca să le primesc.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care te-ai rugat și te rogi necontenit lui Dumnezeu, ca el să aibă grijă de mine atunci când tu nu poți.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care mi-ai dat viață și îmi dai mereu un nou scop ca să trăiesc.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care mi-ai suportat toate mofturile ignorându-le complet pe ale tale.

La Mulți Ani ție dragă mamă, care mă iubești necondiționat.

La Mulți Ani ție dragă mamă și îți mulțumesc pentru tot dar mai ales pentru iubirea neîntreruptă, indiferent de ce ți-aș face!

Oare câți dintre noi, am trecut astăzi, 8 martie pe la mama și i-am transmis aceste gânduri? Oare câți dintre noi, i-am trecut pragul casei în care se roagă lui Dumnezeu neîncetat ca el să aibă grijă de noi, acum când ea nu mai poate?

Un lucru e clar, că copii din comunitatea noastră au refuzat cu desăvârșire să uite de mama. Și au muncit pentru a-i transmite aceste gânduri în propriul lor mod. Prin a se întâlni sâmbătă de sâmbătă pentru a pregăti acele frumoase cântecele și acele minunate poezii, recitat și ținute în Biserică, după cele două sfinte Liturghii de duminică 8 Martie, de la 9.00 și de la 11.00. Dar mai ales au muncit enorm la crearea acelor felicitări pe care, unii dintre ei, le-au împărțit mamelor din Biserică, în timpul scurtului moment de cânt și poezie, pe scurt de mulțumire pentru tot.

La Mulți Ani mama, și îți mulțumim enorm!

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.