Sfânta Liturghie din ziua de Crăciun!

Pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie una și mai frumoasă și mai solemnă, un număr foarte mare de credincioși și copii, s-au adunat în prima zi de Crăciun, pentru sfânta Liturghie solemnă din ziua Nașterii Domnului.

Sfânta Liturghie din ziua de Crăciun a început la ora 10.30 din diverse motive. La această sfântă Liturghie au fost prezenți pe lângă cei doi preoți din comunitate, cei doi seminariști franciscani cât și un număr considerabil de copii.

Această sfântă Liturghie a fost și mai frumoasă datorită implicării și a unui număr frumos de copii și tineri la oferirea darurilor, însă nu oricum ci îmbrăcați adecvat pentru acest eveniment minunat.

Un alt motiv al acestui număr mare de copii, la această sfântă Liturghie s-a datorat mai ales anunțului că după încheierea ei, și a concertului susținut de copii și tineri din comunitatea noastră, a sosit nelipsitul Moș Crăciun care va da tuturor celor care au fost cuminți daruri.

Sfânta Liturghie s-a încheiat, concertul l-am ascultat, Moș Crăciun a trecut…tot ce a mai rămas a fost să ne bucurăm din plin de această sărbătoare la casele noastre alături de toți cei dragi!

Crăciun fericit!

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.