Sfinte Antoane de Padova….

Din diverse motive practice, ne-am adunat abia în seara zilei de 18 iunie 2019, la ora 19.00 pentru a cere dar mai ales pentru a primi binecuvântarea asupra copiilor și a crinilor din comunitatea noastră, dar mai ales a acelor prezenți, prin mijlocirea puternică a sfântului Anton.

Un lucru e clar, că sfântul Anton ne-a oferit și ne oferă necontenit noi dovezi ale mijlocirii sale puternice la bunul Dumnezeu obținându-ne toate harurile și rugămințile pe care noi le adresăm necontenit. Aceste dovezi ne-au întărit în credință și ne-au ajutat să ne adunăm, în ciuda vremii capricioase, dar mai ales să rezistăm tentațiilor și a ispitelor care parcă se înmulțise.

Pentru ca bucuria și credința tuturor să crească și mai mult, în cadrul predicii, părintele vicar, ne-a reamintit tuturor numeroasele re-chemări de care a avut parte sfântul Anton dar mai ales la care Anton a răspuns cu bucurie și promptitudine, de fiecare dată.

La finalul sfintei Liturghii, părintele paroh, Petru Blaj, a rostit rugăciunile, adresate mijlocirii sfântului Anton de Padova, de binecuvântare a copiilor dar mai ales a crinilor prezenți.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.