Ziua Familiei – Iugani 2019

După fiecare sărbătoare a Crăciunului, la o distanță de doar câteva zile, mereu are loc celebrarea solemnității sfintei Familii din Nazaret, a lui Isus, Maria și Iosif.

Deja devenită tradiție, cu ocazia acestei sărbători, an de an are loc și binecuvântarea tuturor familiilor din comunitate, dar în special a celor care în anul curent au sărbătorit, fie 25 de ani de căsătorie, fie 50 de ani, ori chiar 60 de ani de căsătorie.

Conform registrelor parohiale, în parohia din Iugani au sărbătorit anul acesta 25 de ani, un număr de 7 familii, iar de 50 de ani de căsătorie un număr de 4 familii. Însă după cum bine știm cu toți, ce e peste 50 de ani de căsătorie e extrem de rar, însă anul acesta am avut bucuria de a avea 2 familii ce au aniversat 60 de ani de căsătorie.

Cu siguranță cu toții au mulți, nepoți ori chiar strănepoți, pentru care și merită toate felicitările și recunoștința noastră pentru frumoasa mărturie dată în zilele noastre, mai ales celor tineri, că dacă vrei cu adevărat se poate. Că o viață de căsătorie lungă și fericită e într-adevăr posibilă.

În cadrul sfintei Liturghii ce a avut loc la ora 11.00, toate aceste familii au primit binecuvântarea pentru această ocazie, urmată de câte o diplomă care să le amintească atât lor cât și tuturor celor care îi vor vizita, de acest mare eveniment, de această frumoasă mărturie a lor că într-adevăr se poate!

Felicitări tuturor familiilor și Mulțumim din nou pentru mărturia pe care o oferiți tuturor!

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.