Ziua Vârstnicului

Există o vorbă care spune că Cine nu are un bătrân să își cumpere, însă astăzi putem adapta un pic această veche zicală și să spunem că Cine nu are un bătrân îi poate respecta și onora pe ceilalți bătrâni.

Marți, 1 octombrie 2019, cu ocazia zilei Mondiale a vârstnicului, la ora 17.30 a avut loc sfântul Rozariu atât pentru toți cei în vârstă din comunitatea noastră cât și din lume. Împreună cu toți cei bătrâni din comunitate, care fie au reușit să vină pe cont propriu, fie au fost aduși de către cei de la Centru de Îngrijire la Domiciliu din Iugani, fie de către rudele lor, s-a celebrat și o sfântă Liturghie solemnă. La această sfântă Liturghie au participat, pe lângă preoții comunității noastre, și un mare număr de credincioși.

Cine nu are un bătrân îi poate respecta și onora pe ceilalți bătrâni e una din zicalele cu care am început, iar după sfânta Liturghie de seară, cei de la Centru de Îngrijire la Domiciliu cât și membri Acțiunii Catolice din comunitate, au oferit mici atenții, tuturor bătrânilor din Biserică, o mică-dulce atenție, care are mai mult rostul de a le îndulci un pic amărăciunea vieții, dar mai ales singurătatea din inimile multora.

Cine nu are un bătrân să îi respecte și să îi onoreze pe ceilalți bătrâni de lângă…

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:564569551709'.